Rekordni obisk tekme svetovnega pokala

Polfinale tekme svetovnega pokala v Kopru si je ogledalo rekordno število ljudi. Organizatorji ocenjujejo, da si je tekmo ogledalo tri tisoč ljubiteljev športnega plezanja. Danes na finalu pričakujejo dvakrat večje število navijačev.
Foto: Grega Valančič/ Sportida
Za nami je rekordni obisk polfinalne tekme svetovnega pokala v športnem plezanju v Kopru. V izogib gneči vas prosimo, da pridete pravočasno, prizorišče bo odprto od 18. ure naprej. Zaradi velikega zanimanja za dogodek smo odprli še dodatni VHOD 2, ki je označen na priloženi skici.

2022_09_01_VHODI__002_

Spodaj je navodilo, kako boste najlažje prišli do parkirnega mesta.
Obiskovalci svetovnega pokala, ki v mesto prihajajo z avtomobilom, lahko svoja vozila parkirajo na parkiriščih P + R Kolodvorska 1 in 2, P + R Semedela, Ob stadionu, Pod deteljico in Ulica 15. maja ob vozišču. Ves konec tedna pa bo med 9. in 24. uro mogoče brezplačno parkirati tudi na parkiriščih Planet Koper in preostalih parkiriščih v upravljanju Marjetice Koper (Mercator tehnika). Za lažjo orientacijo lahko na spletni povezavi prenesete uporabno brošuro z informacijami o parkiriščih v Kopru. Na spletni strani Marjetice Koper je zgibanka dostopna tudi v angleščini in italijanščini.

Vabljeni danes, da na prizorišču ostanete dlje, saj po uradnem delu dogodka sledita zasluženi čas za zabavo in druženje s glasbeno skupino 6 Pence - Queen Tribute.


Generalni sponzor


Veliki sponzorji

Veliki sponzorji

Veliki sponzorji

Soorganizatorji

Soorganizatorji


Ostali sponzorji in partnerji