Prvi na vrhu, prvi na SP Koper | predprodaja vstopnic in darilo za prvih 500 kupcev

V ponedeljek, 8. julija, se začne predprodaja vstopnic za tekmo svetovnega pokala v športnem plezanju Koper 2024, ki bo 6. in 7. septembra na zunanji plezalni steni Plezalnega centra Koper. Prvih 500 kupcev vstopnic za ogled sobotnega finala ob nakupu brezplačno prejme spominsko majico, s katero bodo imeli tudi vstop na poseben prostor na prizorišču tekme.
Prvi na vrhu, prvi na SP Koper | predprodaja vstopnic in darilo za prvih 500 kupcev
Tekma svetovnega pokala v športnem plezanju Koper 2024 bo znova prvi septembrski konec tedna - že tretjič zapored na zunanji plezalni steni Plezalnega centra Koper - Plus climbing. V petek, 6. septembra, so na sporedu kvalifikacije in ob 20. uri polfinale, tekmovalni vrhunec bo v soboto, 7. septembra z začetkom finala ob 19.30

V ponedeljek, 8. julija, se začne predprodaja vstopnic >>> in traja do sobote, 24. avgusta. V času predprodaje je v ceni finalne vstopnice za SP Koper vključen tudi ogled polfinala! 

Prvih 500 kupcev vstopnic za ogled finala ob nakupu brezplačno prejme spominsko majico dogodka, ki smo jo pripravili skupaj s slovensko reprezentanco v športnem plezanju in Prvo osebno zavarovalnico. Na njej so tudi podpisi Janje Garnbret, Mie Krampl, Vite Lukan in Luke Potočarja, da boste v njej tudi vi prvi na vrhu! Lastniki te majice bodo imeli tudi vstop na poseben prostor na prizorišču tekme. Velikost majice in model (ženska, moška, otroška) določite ob nakupu vstopnice. Majice bo mogoče prevzeti na prizorišču tekme, 7. septembra pred finalom, od 17. ure dalje na razstavnem prostoru PRVE, generalnega sponzorja slovenske reprezentance v športnem plezanju in generalnega sponzorja dogodka.

sp_koper_2024_prva_na_vrhu
Prvih 500 kupcev vstopnic za ogled finala SP Koper 2024 ob nakupu prejme spominsko majico dogodkaki smo jo pripravili skupaj s športnoplezalno reprezentanco in PRVO, generalnim sponzorjem slovenske reprezentance v športnem plezanju in generalnim sponzorjem dogodka. Z njo bodo imeli tudi vstop na poseben prostor na prizorišču tekme.


VSTOPNICE:

Polfinale:
  • odrasli: 10 EUR
  • otroci in mladostniki od 9 do 18 let: 5 EUR
Finale:
  • odrasli: 20 EUR
  • otroci in mladostniki od 9 do 18 let: 10 EUR
  • VIP: 95 EUR
Popusti:
  • 25 % popust za člane Planinske zveze Slovenije (s člansko izkaznico s plačano članarino za 2024).
  • 25 % popust za prebivalce Mestne občine Koper (na prodajnih mestih Eventim z osebnim dokumentom).
  • dodatnih 10 % popusta ob plačilu spletnega nakupa z VALU.
  • brezplačna vstopnina za otroke, rojene leta 2016 ali mlajše.

sp_koper_2023_foto_andraz_purg
Odlično vzdušje na tekmi svetovnega pokala 2023 v težavnostnem plezanju v Kopru. Tudi letos ne zamudite športnoplezalnega spektakla na Obali, ki bo prva postojanka najboljših športnih plezalk in plezalcev po olimpijskih igrah Pariz 2024. (foto Andraž Purg)


Generalni sponzor


Veliki sponzorji

Veliki sponzorji

Veliki sponzorji

Soorganizatorji

Soorganizatorji


Ostali sponzorji in partnerji